About

Jeg hedder Pernille og det er mig der står bag Backyard Stories. Det er et univers der består af fotografi, bål og skønne oplevelser med mad i det fri. Jeg uddannet fotograf og er cand.mag i interaktive medier fra Aarhus Universitet. Til daglig arbejder jeg som designer og fotograf i mit firma Hoffmann Studio.

Backyard Stories er et univers, hvor jeg dyrker alt det der inspirerer mig og som gør mig glad helt ned i maven. Jeg plejer, at sige, at jeg i Backyard Stories hylder hverdagens grønne lykkestunder. Hverdage er der som bekendt flest af og jeg tror på, at et godt liv handler om, at øve sig i at se det smukke i selv de mindst ting i hverdagen. Noget af det vigtigste for mig er, at komme ud i natur og forbinde mig med den.

Jeg bruger en del tid på at lave mad over bål. Det er en interesse jeg sådan set har haft siden jeg var barn, men i mange år – mens jeg boede i lejlighed i Aarhus – var det i sagens natur noget der begrænsede sig til lejlighedsvise sommerhusture. I dag bor jeg i hus på landet ved Gl. Rye sammen med min mand og vores to drenge. Her har jeg genopdaget min egen glæde og begejstring ved bål og madlavning i det fri sammen med min familie.

Jeg bruger mit ‘bålkøkken’ som et sted, hvor jeg både kan hygge med familien og samtidig dyrke min passion for mad, gode råvarer – som ind imellem er trukket op af vores egen jord – og skønhed. Det bliver til opskrifter, som forhåbentlig kan inspirere dig til nye eventyrlige stunder i din have.

Hvis du har spørgsmål eller ideer til samarbejder, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

pernille@backyardstories.dk
(+45) 31 38 77 86

Jeg træffes bedst i tidsrummet kl. 9:00-15:00 og jeg bestræber mig på at svare på din mail indenfor 48 timer.

Quality first

We started making the products we wanted to see in the world and we did this with an uncompromising approach to sustainability.

Humble beginnings

Our story begins in a small shop with a small team. With nothing but passion and a dream our brand was born.

Free returns

Returns within 30 days receive a full refund.

Worldwide shipping

Ship anywhere, rates available at checkout.

24/7 support

Call us anytime at 1(800) 555-1234.