om mig

Fotograf og Art director

Jeg hedder Pernille og her på siden er det mit univers af sanselige oplevelser. Jeg er fotograf og arbejder som art director, fotograf og stylist i mit firma Hoffmann Studio. Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med mad, blomster og livsstil.

Hvis du vil i kontakt er du meget velkommen til at sende mig en mail pernille@hoffmann-studio.com eller ringe eller sende en sms til mig på 31 38 77 86.

jord under neglene

Haveliv

I mit arbejde for kunder er jeg ofte både art director, stylist og fotograf. Mit specialeområde er indenfor det 'grønne område', hvilket vil sig, at jeg primært arbejder med mad, have og blomster. Min stil er rustik, jordnær og sanselig.

fra jord til bord

Mad og opskrifter

Jeg elsker mad og noget af det bedste jeg ved er at arbejde med lækre friske råvarer - allerbedst er det selv at trække grøntsagerne op af jorden inden de tilberedes.

Jeg har skrevet opskrifter og fotograferet mad for magasinet Isabellas. Og som nævnt andre steder her på siden, har jeg også skrevet en bog om bålmad.

intuitiv proces

Kunstfotografi

Somme tider laver jeg billeder helt for min egen skyld. De har alene til formål at udvikle min måde at se og være i verden på. Jeg bruger kunstfotografiet som en del af en meditativ praksis, hvor jeg hele tiden øver og undersøger det intuitivt skabende.

En dag vil jeg udstille nogle af disse billeder.