om mig

Pernille Hoffmann

Jeg hedder Pernille og jeg er fotograf og designer. Det du ser her på siden er mine egne projekter. På min firmaside Hoffmann Studio kan du se eksempler på opgaver løst andre virksomheder.

I mit arbejde for kunder er jeg ofte både art director, stylist og fotograf. Jeg arbejder med livsstilsprodukter, mad, have og blomster. Min stil er rustik, jordnær og sanselig.

Kontakt: pernille@hoffmann-studio.com du er også velkommen til at ringe eller at sende en sms til mig på 31 38 77 86.

Instagram:
pernillehoffmann_com

jord under neglene

Haveliv

I mit arbejde for kunder er jeg ofte både art director, stylist og fotograf. Mit specialeområde er indenfor det 'grønne område', hvilket vil sig, at jeg primært arbejder med mad, have og blomster. Min stil er rustik, jordnær og sanselig.

fra jord til bord

Mad og opskrifter

Jeg elsker mad og noget af det bedste jeg ved er at arbejde med lækre friske råvarer - allerbedst er det selv at trække grøntsagerne op af jorden inden de tilberedes.

Jeg har skrevet opskrifter og fotograferet mad for magasinet Isabellas, Danmarks Naturfredningsforning og Jysk Fynske Medier. Og som nævnt andre steder her på siden, har jeg også skrevet en bog om bålmad.

intuitiv proces

Kunstfotografi

Somme tider laver jeg billeder helt for min egen skyld. De har alene til formål at udvikle min måde at se og være i verden på. Jeg bruger kunstfotografiet som en del af en meditativ praksis, hvor jeg hele tiden øver og undersøger det intuitivt skabende.

En dag vil jeg udstille nogle af disse billeder.